סדנת עריכה ביבליוגרפית בוויקיפדיה

יש לכם ידע? בואו לכתוב בוויקיפדיה!

25 בדצמבר 2017, 13:00 - 15:00
הספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך, כיתת המחשבים
סדנת עריכה ביבליוגרפית בוויקיפדיה

ויקימדיה ישראל  בשיתוף עם אסמ"י - ארגון הספרנים והמידענים בישראל, והספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך מזמינה אתכם להשתתף ב-

בואו ללמוד איך תוכלו להוסיף מקורות לערכים בוויקיפדיה

אם כל ספרן בעולם היה מקדיש 15 דקות כדי להוסיף הפנייה אחת עם מקור אחד, ויקיפדיה הייתה נראית אחרת לגמרי.

קרן ויקימדיה מקדמת בימים אלה קמפיין עולמי תחת השם: 1Lib1Ref= One Librarian, One Reference, שמטרתו לעודד כל ספרן וספרנית מסביב לגלובוס להוסיף הפניה אחת לויקיפדיה. הקמפיין מתמקד בימים שבין ה-15 בינואר וה-3 בפברואר, אך כמובן שזו יכולה להיות רק ההתחלה.

קהילת ויקיפדיה העברית ועמותת ויקימדיה ישראל מאמצות בחום את הפרויקט וקוראת לכל ספרנית וספרן בישראל להצטרף אלינו, ולתרום תרומה קטנה אך משמעותית לסך כל הידע האנושי!

העמותה תעניק ליווי וכלים עבור מי שרוצה לקחת חלק בפרויקט זה. חומרי הדרכה ידידותיים בעברית ובערבית יעלו בקרוב לרשת, וכמו כן יתקיימו מספר סדנאות מרוכזות בספריות מרכזיות ברחבי הארץ.

למידע נוסף על הפרויקט »

אנו שמחים להזמין אתכם לסדנה הקרובה:

איפה?

בספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך באוניברסיטת תל אביב

מתי?

ביום שני, 25.12.2017, בשעות 13:00 - 15:00

קהל יעד

ספרנים וספרניות

איך נרשמים?

להרשמה נא לפנות למזכירת הספרייה ענת רז:

טלפון: 03-6409528

דוא"ל: anatr@tauex.tau.ac.il