תערוכה: "יותר משני צדדים"

חלון ליחסי פלסטינים - יהודים

17 ביוני 2018, 9:00
קומת הכניסה, הספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך
תערוכה: "יותר משני צדדים"

תערוכה   |   معرض

יותר משני צדדים -  חלון ליחסי פלסטינים יהודים
أكثر من وجهين - لمحة عن علاقة اليهود والفلسطينيين

المعرض هو جزء من مسّاق "واحد على אחד"

התערוכה היא חלק מהקורס "واحد על אחד"

אירוע פתיחת התערוכה יתקיים ביום שלישי 5.6.2018, בשעה 16:00

בכניסה לספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך

לפרטים נוספים על אירוע הפתיחה »

קורס 'واحد על אחד' משלב לימוד תאורטי של סוגיות הסטוריות וחברתיות עם דיון בחוויות חיים אישיות של הסטודנטים היהודים והערבים, בעברית ובערבית. במהלך הקורס הסטודנטים מקיימים ראיונות עם מכרים מבוגרים והתוצאה היא תערוכה המתארת את חוויות החיים המשותפות של ערבים ויהודים בהיסטוריה הקרובה.

مساق " واحد على אחד" تجمع بين الدراسة النظرية للقضايا الاجتماعية مع مناقشة تجارب الحياة الشخصية للطلاب اليهود والعرب ، باللغة العربية والعبرية. خلال هذا المساق ، يجري الطلاب مقابلات مع معارف بالغين في العمر ، والنتيجة هي معرض يصف تجارب الحياة المشتركة  للعرب واليهود في التاريخ الحديث.

קורס 'וואחד על אחד' של החוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה נערך בחסות 'מתחברים+' ודיקאנט הסטודנטים. התערוכה היא בשיתוף פרויקט 'מנהרת הזמן' של המכללה האקדמית בית ברל ואתר ההיסטוריה שבעל פה 'TARASA'.

مساق " واحد على واحد" الذي يتبع لقسم العلوم الاجتماعية والانسانية يتم برعاية 'מתחברים+' ومكتب عميد الطلاب. المعرض هو بالتعاون مع مشروع " מנהרת הזמן" الذي يتبع لكلية بيت بيرل وموقع  TARASA".

להלן דברי הסבר על התערוכה של צוות הסטודנטים/יות שהפיקו אותה בראשות עוזר ההוראה של הקורס, אור גילת:

"הסיפור על מפגש בין יהודים לפלסטינים בישראל הוא ברובו דיון היסטורי - אקדמי - פוליטי, אבל לא רק. עבור מי שחיים פה הסיפור הזה הוא גם אינטימי, אישי, זכרון של חוויה פרטית שמשפיעה על האופן בו אנחנו חיים את חיינו. הסטודנטיות והסטודנטים של קורס 'واحد על אחד' מקיימים ראיונות עם מכרים מבוגרים והתוצאה היא סיפור על חוויות חיים משותפות ומרתקות של פלסטינים ויהודים בישראל ופלסטין".

הזמנה לתערוכה ולאירוע פתיחת תערוכה »