מרתון כתיבה לתלמידי תארים מתקדמים - אחרון לסמסטר א'

12 בפברואר 2018, 9:00 - 19:00
150 ש"ח
מרתון כתיבה לתלמידי תארים מתקדמים - אחרון לסמסטר א'

דפים מפוזרים על הרצפה, הכיור מלא כלים, את טובלת במבה בטחינה, אתה לא החלפת בגדים כבר שלושה ימים. הזמן הזה המכונה "חופשת סמסטר".

מבול משימות הכתיבה מציף אתכם: עבודות סיכום לקורסים, להתקדם עם התזה או הדוקטורט, לסיים את הסמינריונית הזאת.

לא עוד רפרש לפייסבוק! הפעם עוברים את זה ביחד.

ב- 12.2.2018  ניפגש שוב בספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך באוניברסיטת תל-אביב, ל-10 שעות אינטנסיביות ופרודוקטיביות של כתיבה.

יהיו תלמידי מחקר מתחומים שונים (ותיקי מרתונים וחדשים)

מתי?

ביום שני, 12.2.2018, בשעות 9:00 - 19:00

איפה?

בספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך

ומה בתכנית?

• מושבי כתיבה מונחים
  • סדנת 'חוכמת הקהילה' ׁ(ייתכנו שינויים)
  • סדנת יוגה
  • פידבק וליווי מקצועי לאורך היום
  • ארוחת צהריים משותפת

מה?

ההשתפות בסדנה כרוכה בתשלום של 150 ש"ח (תנאי לרישום).

איך נרשמים?

להרשמה, שלחו שם מלא ומספר טלפון ל- guyosatinsky@gmail.com

מספר המקומות מוגבל, נדרשת הרשמה מוקדמת.

על המנחים:

תמר אלמוג, יזמת חברתית ומאיירת בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה ותואר מאסטר בפיתוח בינלאומי. בעלת ניסיון בעבודה בינלאומית עם עשרות יזמים חברתיים, בהעברת סדנאות אינטראקטיביות לצד ליווי אישי. בעלת ניסיון כחוקרת יישומית בתחום תעסוקת אוכלוסיות מיוחדות בישראל, ורקע נרחב בהובלת תהליכי שינוי חברתי. בשנים האחרונות מתעסקת בשאלה כיצד יש לסייע לפרילנסרים לעבוד יחד כתשובה להגברת היעילות כחלק מהמעבר לשוק התעסוקה החדש.

גיא אוסטינסקי, מנהל קהילת החוקרים בירושלים מטעם עמותת 'רוח חדשה', עוסק גם בכתיבה ובהנחיית קבוצות. בעל תואר ראשון בקולנוע ובעל תואר מאסטר בתכנית ללימודי תרבות של האוניברסיטה העברית. בעל ניסיון נרחב במגזר השלישי, בפיתוח ובליווי יוזמות חברתיות ברחבי הארץ. כיוצר ומפיק במדיה שונים הוציא מתחת ידיו סרטים, סיפורים ופודקאסטים המבררים בדרכים שונות את היחסים המתוחים שבין זהות לבין תרבות.

לפרטים נוספים, ניתן לפנות לתמר אלמוג:

טלפון: 054-9732055

דוא"ל: tamarlock@gmail.com

לקבוצת הפייסבוק "חוקרים לבד ביחד" »