מרתון כתיבה לתלמידי תארים מתקדמים

24 באוגוסט 2017, 9:00 - 20:00
100 ש"ח
מרתון כתיבה לתלמידי תארים מתקדמים

כאקדמאים אתם נדרשים לכתוב עבודות לעתים קרובות למדי. אתם יושבים לילות כימים מול המסך המרצד והדד-ליין צועק לכם מעל הראש. איכשהו זה תמיד קורה לבד בבית, בין עטיפות השוקולד לערימת הכביסה, לאור הנוטיפיקיישנס שקורץ בנבזות מהצד, בוהים בחברים בפיד שבדיוק בדיוק עכשיו משתזפים על החוף או שותים מאי תאי עם שמשייה קטנה. ואתם בפנים. לבד.

נשמע לכם מוכר? לא עוד!

אנו מזמינים אתכם למרתון כתיבה של 11 שעות. ניפגש, נכיר, נקבל כלים, נעבוד זה לצד זו, נתחבר לקהילה. לחיי סוף עידן הכתיבה הבודדה smiley

מתי?

ביום חמישי, 24.8.2017, בשעות 9:00 - 20:00

איפה?

בספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך

ומה בתכנית?

• סשנים אינטנסיביים של כתיבה
  • סדנאות אופציונליות לחילוץ מחסומים
  • קבוצות קטנות של תמיכה
  • הפוגות מרעננות לשחרור חוטי המחשבה ועצמות הגוף
  •  סדנת יוגה
  • ליווי אישי לפני,  תוך כדי ואחרי המרתון, תוך יצירת מרחב סטרילי לעבודה, במטרה לוודא שכל משתתף משיג את היעדים עליהם הוא מתחייב.
  • ארוחת צהריים קלה

כמה?

ההשתפות בסדנה כרוכה בתשלום של 100 ש"ח (תנאי לרישום).

איך נרשמים?

להרשמה נא לפנות למזכירת הספרייה ענת רז:

טלפון: 03-6409528

דוא"ל: anatr@tauex.tau.ac.il

מספר המקומות מוגבל, נדרשת הרשמה מוקדמת.

על המנחים:

תמר אלמוג, יזמת חברתית ומאיירת בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה ותואר מאסטר בפיתוח בינלאומי. בעלת ניסיון בעבודה בינלאומית עם עשרות יזמים חברתיים, בהעברת סדנאות אינטראקטיביות לצד ליווי אישי. בעלת ניסיון כחוקרת יישומית בתחום תעסוקת אוכלוסיות מיוחדות בישראל, ורקע נרחב בהובלת תהליכי שינוי חברתי. בשנים האחרונות מתעסקת בשאלה כיצד יש לסייע לפרילנסרים לעבוד יחד כתשובה להגברת היעילות כחלק מהמעבר לשוק התעסוקה החדש.

גיא אוסטינסקי, מנהל קהילת החוקרים בירושלים מטעם עמותת 'רוח חדשה', עוסק גם בכתיבה ובהנחיית קבוצות. בעל תואר ראשון בקולנוע ובעל תואר מאסטר בתכנית ללימודי תרבות של האוניברסיטה העברית. בעל ניסיון נרחב במגזר השלישי, בפיתוח ובליווי יוזמות חברתיות ברחבי הארץ. כיוצר ומפיק במדיה שונים הוציא מתחת ידיו סרטים, סיפורים ופודקאסטים המבררים בדרכים שונות את היחסים המתוחים שבין זהות לבין תרבות.

לפרטים, בירורים, הארות והערות, אתם מוזמנים להתקשר לתמר אלמוג:

טלפון: 054-9732055

דוא"ל: tamarlock@gmail.com