הרצאה: "איך לעשות מצגת משקיעים שתקל על המשקיעים לפתוח את הארנק?"

הילה לייזרוביץ

15 באפריל 2015, 15:30 - 17:00
הספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר מוס
ללא תשלום
הרצאה: "איך לעשות מצגת משקיעים שתקל על המשקיעים לפתוח את הארנק?"

אז יש לכם רעיון טוב ואפילו התחלתם לעבוד עליו והגיע הזמן לגייס כסף כדי לעלות לשלב הבא? רק כ8% מהסטארטאפים שמתחילים ברעיון טוב מצליחים לגייס כסף ממשקיעים בסוף.

בואו לקבל כלים לבניית מצגת מיזם שתקל על המשקיעים להתחבר אל הרעיון ולפתוח את הארנק. בהרצאה תחשפו לשיטת הצירים לבניית מצגת, שיטה ייחודית המטפלת ב-4 צרכים שכל משקיע רוצה לדעת שמיזם שלכם עונה עליהם.

בואו ללמוד כיצד להבטיח שהמפגש עם משקיע יהיה מדויק וטוב ומהם המהלכים העתידיים שנדרשים על מנת להפוך את הסטארטאפ שלכם למצליח.

את ההרצאה תעביר הילה לייזרוביץמאפיינת חווית משתמש (UX) , מלווה סטארט-אפים וחברות בתהליך בניית אסטרטגיה ואפיון UX, מומחית ביצירת סדר בבלגאן ומגישה אותו בצורה מעוררת תיאבון.

ההרצאה תתקיים ביום רביעי, 15.4.2015, בשעות 17:00-15:30.

מיקום: הספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר-מוס.

הזמנה להרצאה >>

להרשמה>>

לפרטים נוספים:

​ 03-6409537/7984

חדשות והודעות

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>