תערוכה: "תחנות בזמן - רגעים בהיסטוריה הלהט"בית של ישראל"

27 ביוני 2022, 17:30
קומת הכניסה, הספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך
תערוכה: "תחנות בזמן - רגעים בהיסטוריה הלהט"בית של ישראל"

ארכיון הגאווה הישראלי, שת"פ של האגודה למען הלהט"ב בישראל ושל אוניברסיטת תל אביב, מזמין אותך לתערוכה מיוחדת שתוצג באוניברסיטת תל אביב במהלך חודש הגאווה.

התערוכה '100 תחנות בזמן - רגעים בהיסטוריה הלהט"בית של ישראל' עוקבת אחר נקודות ציון בהיסטוריה הגאה של ישראל ואחר עשייתן, מאבקיהן ונוכחותן של דמויות מפתח בקהילת הלהט"ב בציבוריות הישראלית, מזוויות שונות, במהלך 50 השנים האחרונות.

התערוכה נועדה להנגיש ידע ולעודד מגוון חברתי באוניברסיטת תל אביב, והוקמה בעידוד נציבות השיוויון והמגוון של האוניברסיטה, בראשות פרופ' נטע זיו.

התערוכה מורכבת מחומרים ארכיונים - כתבות עיתונות, תמונות, מסמכים ועוד, שהחלו להיאסף בארכיון המתהווה בתמיכתם המקצועית של צוות הספרייה המרכזית ע"ש סוראסקי והספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך ע"ש ברנדר-מוס באוניברסיטת תל אביב ובליווי של ועדת היגוי אקדמית המורכבת כולה מנשות ואנשי מחקר מובילים.ות בתחומם מאוניברסיטת תל אביב.

הודעת דוברות אודות התערוכה והארכיון הדיגיטלי »

לדף התערוכה באתר האוניברסיטה »