הרצאה: "אין ילד שלא, יש ילד שכן"

חן מילר

20 במרץ 2018, 16:00
הרצאה: "אין ילד שלא, יש ילד שכן"

חן מילר, אשת חינוך, מרצה ומנחת סדנאות, נוסעת ברחבי הארץ ב-5 השנים האחרונות עם הרצאה מעוררת השראה ומטלטלת על סיפור חייה המשלב את תפיסתה החינוכית-חברתית, מילדה שקופה בתוך מערכת החינוך שאיש לא האמין בה למפתחת ומובילה תפיסת חינוך חדשה.

המוטו שלה "אין ילד שלא, יש ילד שכן", מלווה את חן בעשייתה היומיומית הן כמורה והן כאדם בוגר במערכת החינוך ובחברה הישראלית.

מתוך הקושי והמאבק ועם תובנות עמוקות על החיים, מפתחת חן מילר, גישה שונה לאדם כאדם בתוך סיפורה האישי היא שוזרת את תפיסתה הייחודית על האופן בו אנו מחנכים ומתחנכים, בחברה בה אנו חיים.

בחמש השנים האחרונות נוסעת חן ברחבי הארץ והעולם עם הרצאותיה ופוגשת קהלים רבים ומגוונים. לפני כשנה פורסם ברחבי הרשת והתקשורת נאום קצר שנתנה בכנס החינוך של ת"א, כך זכתה חן להמשיך ולגעת במיליוני לבבות ברחבי העולם.

"שנים רבות זכיתי לנסוע בכל רחבי הארץ לפגוש קבוצות אוכלוסייה שונות ומגוונות, ההורים, אנשי חינוך, מטפלים, תלמידים, סטודנטים ועד קציני צבא, מנהלי חברות גדולות במשק, שקו אחד מחבר בין כולם – החינוך."

כיום חן מילר, מחלקת את זמנה בין עבודה במשרד החינוך לבין פיתוח התפיסה החינוכית שלה, והקמת פרויקטים חינוכיים חברתיים באופן עצמאי.
חן, בעלת תואר ראשון בחינוך מטעם מכללת סמינר הקיבוצים וכיום סטודנטית לתואר שני במגמה לחקר החינוך האלטרנטיבי באוניברסיטת חיפה

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

סרטונים ביוטיוב:

נאומה של חן מילר בועידת החינוך בסמינר הקיבוצים »

הרצאתה של חן בכנס TEDX »

מן העיתונות:
ידיעות אחרונות »

מאקו »
נענע 10 »

ההרצאה תתקיים ביום ג', 20.3.18, בשעה 16:00.

מיקום: הספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך

רישמו אותי לאירוע