תערוכה: "واحد على אחד"

תערוכה: "واحد على אחד"

***עברית לאחר הערבית***

الصديقات والأصدقاء الأعزاء،

نتشرف بدعوتكن\م لحضور افتتاح معرض نهاية مساق واحد على אחד، والذي يقام للمرة الخامسة على التوالي في قسم العلوم الاجتماعية والأنثروبولوجيا بالتعاون مع مكتب عميد الطلبة ( برنامج "מתחברים +"  في قسم المشاركة الاجتماعية). هذا المساق متاح لطالبات وطلاب من أقسام أخرى، ويدمج ما بين التعليم النظري لقضايا تاريخية واجتماعية محلية، كما يدمج ايضًا قسما عمليا، يشمل مقابلة مبنية وعميقة مع أقارب للعائلة وتحليلا لروايتهم.

يعتمد المعرض على اقتباسات من المقابلات التي أجراها الطلاب مع أقاربهم حول "اللقاء الأول مع الطرف الاخر (يهودًا كانوا ام عربًا)". تشكل المقابلات والعمل عليها جزءًا من سيرورة التعليم في المساق، ويتم توثيقها في قاعدة البيانات العامة على موقع tarasa.me.

يفتتح المعرض يوم الثلاثاء المقبل، الموافق 14.1.2020، في تمام الساعة 12:00، في مكتبة العلوم الاجتماعية.

البرنامج:

12:00 | افتتاحية وجولة في المعرض

12:15 | كلمات ترحيبية: أ.د. هداس مندل،, مندوبة  برنامج מתחברים + ومندوبة طلاب المساق

12:30 | محاضرات قصيرة: أ.د. جادي الغازي وميسلون دلاشة

13:00 | حلقة نقاش بمشاركة الجمهور

13:30 | جولة في المعرض

يكون المعرض مفتوحا خلال ساعات دوام المكتبة حتى 28.1.20 (خلال الأيام الأولى في طابق المدخل، ومن ثم في الطابق 1-).

אנו מתכבדים להזמינכם לתערוכת הסיום של הקורס واحد על אחד, שמתקיים זו השנה החמישית בחוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה בשיתוף עם דקנאט הסטודנטים (תכנית מתחברים+ ביחידה למעורבות חברתית).

הקורס, שבו לוקחים חלק גם סטודנטים מחוגים נוספים, משלב בין לימוד תיאורטי של סוגיות היסטוריות וחברתיות על החיים המשותפים בארץ, לבין דיון בקבוצות קטנות מעורבות בחוויות חיים אישיות של הסטודנטים/יות היהודים והפלסטינים אזרחי ישראל שלוקחים בו חלק.

התערוכה מתבססת על ציטוטים מתוך ראיונות שהסטודנטים קיימו עם קרוב משפחה שלהם בנושא "מפגש ראשון עם הצד(הלאומי) השני". הראיונות והעבודה עליהם מהווים חלק מתהליך הלמידה של הקורס ומתועדים במאגר הראיונות של אתר  tarasa.me הפתוח לציבור.

פתיחת התערוכה ביום שלישי, 14.1.20, שעה 12:00, ספריית מדעי החברה.

תכנית:

12:00 |  קבלת פנים וסיור מונחה קצר בתערוכה

12:15 | ברכות: פרופ' הדס מנדל, נציגת תכנית מתחברים + ונציגת הסטודנטים בקורס

12:30 | הרצאות קצרות: פרופ' גדי אלגזי ומייסלון דלאשה

13:00 | פאנל דיון בהשתתפות הקהל

13:30 | סיור מונחה בתערוכה

התערוכה תוצג בשעות הפעילות של הספריה עד ה- 28.1.20 (בימים הראשונים בקומת הכניסה, לאחר מכן בקומה 1-).