אירוע פתיחת תערוכת הצילום: "נראים"- גברים נפגעי תקיפה מינית שוברים שתיקה

תערוכת צילום נודדת  |  צלמת ויוזמת פרויקט: אליסיה שחף

08 בדצמבר 2016, 19:00
אירוע פתיחת תערוכת הצילום: "נראים"- גברים נפגעי תקיפה מינית שוברים שתיקה

אנו מזמינים אתכם לאירוע הפתיחה של תערוכת הצילום: "נראים" - גברים נפגעי תקיפה מינית שוברים שתיקה.

האירוע יתקיים ביום  חמישי, 8.12.16, בשעה 19:00, בספרייה למדעי החברה, לניהול  ולחינוך ע"ש ברנדר-מוס באוניברסיטת תל אביב.

תכנית האירוע:

• 19:00 התכנסות וקבלת פנים
  • דברי ברכה:

גב' שלומית פרי - מנהלת הספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך ע"ש ברנדר-מוס

גב' אליסיה שחף – צלמת ויוזמת פרויקט

מר ערן האן – פגיעה מינית בגברים-שיח של הדרה

גב' מרים שלר - מנהלת מרכז הסיוע לנפגעות ולנפגעי תקיפה מינית

התערוכה תוצג בספרייה עד סוף חודש דצמבר

כמה מילים על הפרויקט: פרויקט "נראים" נעשה ביוזמת האמנית אליסיה שחף ובשיתוף פעולה עם קו הסיוע לנערים ולגברים נפגעי תקיפה מינית 1203, במרכז הסיוע תל אביב.

"...פרויקט נראים מציע שיח אחר אודות פגיעה מינית ואתגר הן לצלמת והן לגברים המשתתפים. התמונה היא עדות דוממת, ללא מילים לחוויה טראומתית. דרך עיני המשתתפים עוברת החוויה שאין לה מילים ומהדהדת את עולמם הפנימי הסוער. המפגש של הצופה עם התמונות מציע שיח אחר, המזמין להכנס לעומק הסוד. הנפגע ניצב נכוחה אל מול המצלמה חשוף, פגיע, נראה.  להמשך קריאה »

עוד על התערוכה»