אירוע פתיחת תערוכת הצילום הקבוצתית: "פנים מדברות"

התערוכה תוצג עד סוף ספטמבר, 2015.

23 ביולי 2015, 18:00
קומת הכניסה, הספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר מוס
אירוע פתיחת תערוכת הצילום הקבוצתית: "פנים מדברות"

אנו שמחים להזמינכם לפתיחה חגיגית של תערוכת הצילום הקבוצתית: "פנים מדברות"

אוצרים: ארגון "הלל", אוניברסיטת תל אביב.

"הפנים מדברות. גילוי הפנים הוא השיח הראשון" (עמנואל לוינס).

"זכור וכבד" הנה תכנית ארצית של ארגון "הלל ישראל" אשר פועלת במספר מרכזים ברחבי הארץ. התכנית עוסקת בהתנדבות עם ניצולי שואה, ומוסיפה רובד נוסף מתוך הבנה כי התנדבות חשובה שכזו צריכה להיות מלווה בשיקוף ולימוד מעמיקים. התכנית "זכור וכבד" פעלה בשנה"ל תשע"ה בהלל באוניברסיטת תל אביב, בהשתתפות 18 סטודנטים.

בתערוכה מוצגים 7 צילומים עצמיים של הסטודנטים יחד עם ניצולי השואה אותם הם מלווים, ו-4 צילומים מפעילותם ההתנדבותית של הסטודנטים כקבוצה למען אוכלוסיית ניצולי השואה.

התערוכה מוצגת בבניין הספרייה למדעי החברה ולניהול באוניברסיטת ת"א באדיבותה של מנהלת הספרייה, גב' שלומית פרי.

האירוע יתקיים ביום  חמישי, 23 ביולי, 2015, ז' באב תשע"ה, בקומת הכניסה של הספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר-מוס באוניברסיטת תל-אביב.

התערוכה תוצג בספרייה בין יולי לספטמבר, 2015.  למידע נוסף על התערוכה >>

* התוכנית החינוכית 'זכור וכבד' נתמכת על ידי מענק מטעם ועידת התביעות.

לפרטים נוספים:

הלל תל אביב - 03-7447629