מתחם לתרגול מדיטציה "מיינדפולנס"

המתחם פועל בימי רביעי בין השעות 16:00 - 17:00

15 במרץ 2017, 16:00
חדר פופים, קומת ביניים, הספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך ע"ש ברנדר-מוס
ללא תשלום
מתחם לתרגול מדיטציה "מיינדפולנס"

שקט, מתרכזים

עם פתיחת שנת הלימודים תשע"ז נפתח באוניברסיטת תל-אביב המתחם לתרגול מדיטציה בספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך ע"ש ברנדר-מוס. על המיזם אחראי ד"ר ריקרדו טרש מהחוג לחינוך מיוחד ולייעוץ חינוכי בבית הספר לחינוך. התרגול בהנחיית ד"ר עינב רוזנבליט (הפקולטה לאומנויות).

המתחם לתרגול מדיטציה ממוקם  בחדר הפופים בקומת הביניים בספרייה. המתחם פועל בימי רביעי בין השעות 16:00 - 17:00, והוא מיועד לתרגול מדיטציה בסגנון Mindfulness. הכניסה והפעילות במקום ללא תשלום.

מדיטציה מסייעת לתפקוד המוחי-

מחקרים רבים מראים שמדיטציה מסייעת לשיפור איכות החיים, מעלה את רמות הריכוז ומשפרת תפקוד מוחי. סטודנטים המעוניינים לתרגל מדיטציית Mindfulness יוכלו ליהנות מהדרכה מקצועית ומישיבה על כריותמדיטציה שנתרמו על-ידי אגודת הסטודנטים. כמו כן, מעת לעת יתקיימו במקום הרצאות הקשורות בתרגול מדיטציה ובמחקר הבוחן את השפעותיה.

סטודנטים בעלי ניסיון בהדרכת מדיטציה, המעוניינים להתנדב או להדריך במתחם, מוזמנים לפנות לד"ר ריקרדו טרש במייל: ricardo@tau.ac.il.