הזמנה ליום עיון: "שינויים באקדמיה והשפעתם על הספרייה האקדמית"

20 בינואר 2015, 9:30 - 15:00
הספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר מוס
הזמנה ליום עיון: "שינויים באקדמיה והשפעתם על הספרייה האקדמית"

ארגון אס"י-אסמ"י בשיתוף הספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר-מוס באוניברסיטת תל-אביב מזמינים אתכם ליום עיון "שינויים באקדמיה והשפעתם על הספרייה האקדמית".

ביום העיון נתייחס לשינויים המתחוללים באוניברסיטה - לדיסציפלינות החדשות הנלמדות, למגוון המולטי-דיסציפלינרי המאפיין את הלימודים הרב-תחומיים, להבנה וזיהוי של צרכי הסטודנטים - ואיך בסופו של דבר כל אלו משפיעים גם עלינו בספרייה האקדמית.

תוכנית יום העיון:

09:30 - 10:00 התכנסות

10:00 - 10:45 אחרי y בא z - דור חדש מגיע לאוניברסיטה. מה זה אומר לגבינו? - אלון וינפרס, מנהל השיווק, האגף לתכנון אסטרטגי ולשיווק

10:45 - 11:30 השינויים בעולם ההשכלה הגבוהה וכיצד אנו פועלים - עמית ניצן, מנהל אגף רישום ומנהל תלמידים

11:30 - 12:00 האוניברסיטה - מנקודת מבטם של סטודנטים - ענבר הוכברג, יו"ר אגודת הסטודנטים

12:00 - 12:45 הפסקה וכיבוד קל

12:45 - 13:45 יוצגו תחומי לימוד חדשניים המתמקדים במגוון היבטים רב תחומים ובין תחומיים:

• ד"ר דינו לוי מהפקולטה לניהול הוא מומחה לנוירו-כלכלה ונוירו-שיווק. הוא חוקר באמצעים של חקר המוח כיצד אנחנו מקבלים החלטות כלכליות וצרכניות. התחום שלו יושב על הצומת שבין כלכלה, פסיכולוגיה, סוציולוגיה ומדעי המוח. בעבר, ניסתה כל אחת מן הדיסציפלינות הללו לפתח תיאוריות משלה בנושא, אבל היום הן מנסות להתייחס אליו ביחד. התוצאה היא תיאוריית קבלת החלטות הרבה יותר עשירה.
  • ד"ר ריקרדו טרש מהחוג לחינוך מיוחד ולייעוץ חינוכי שבבית הספר לחינוך על ישתף אותנו במחקריו  על  מדיטציה, קשב ורגש, מוח תרגול מדיטציית מיינדפולנס (בספרייה)
  • ד"ר שלומית יובל גרינברג מביה"ס סגול למדעי המוח תדבר על מחקריה העוסקים ב-"עיניים תזזיתיות" ומה זה אומר עלינו.

13:45 - 14:30 ואיך כל זה משפיע עלינו בספרייה האקדמית? יצירת ערך לספרייה אקדמית - שלומית פרי, מנהלת הספרייה למדעי החברה ולניהול

14:30 - 15:00 סיור בספרייה

יום העיון יתקיים ביום שלישי  20.1.2015, בין השעות 09:30-15:00.

מיקום: הספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר-מוס.

לחברי ארגון אס"י-אסמ"י יום העיון הינו חינם.  למשתתפים  שאינם חברי הארגון המחיר הוא 100 ₪.

נא להירשם במזכירות הארגון, בדרכים הבאות:

טלפון  -  077-2151800

דוא"ל  -  agudatasmi@gmail.com

מספר המשתתפים מוגבל, ההרשמה על בסיס כל הקודם זוכה.