הזמנה להרצאה: "תמונות, שפה ומה שביניהן - שפה צילומית במרחב הוירטואלי"

מרצה: הגר דופלט

07 בינואר 2015, 13:00
הספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר מוס
הזמנה להרצאה: "תמונות, שפה ומה שביניהן - שפה צילומית במרחב הוירטואלי"

הרצאה: "תמונה, שפה ומה שביניהן - שפה צילומית במרחב הוירטואלי"

מרצה: הגר דופלט

בעידן של היום, התמונות הפכו לחלק גדול, משמעותי והכרחי באופן העברת מידע ברחבי המרחב הוירטואלי. אנחנו מצלמים את עצמנו לדעת ומעלים בכל רגע אפשרי תמונות של עצמנו ותמונות של העולם מסביבנו וכיצד אנו תופשים אותו. כתוצאה מכך הפכנו כולנו לקוראי תמונות ולא רק קוראי המילה הכתובה.

בהרצאה נבין את המושג שפה צילומית ונכיר חלק מהכלים באמצעותם ניתן לבנות שפה צילומית אישית. נבחן מספר דוגמאות של שילוב טקסט ותמונה בבלוגים, בפייסבוק ובאינסטגרם.

הגר דופלט היא צלמת מקצועית המתמחה בצילום אדריכלות ועיצוב פנים. היא בוגרת מסלול צילום כמקצוע במרכז האקדמי ויצ"ו חיפה, בעלת M.A במחקר התרבות מאוניברסיטת תל אביב. עבודתיה מתפרסמות באופן קבוע בבלוג "הביתה" ובמגזינים שונים. היא מלמדת סדנאות צילום ומרצה בנושאי צילום במסגרות שונות.

ההרצאה תתקיים ביום רביעי, 7.1.15, בשעה 13:00,

בספרייה למדעי החברה ולניהול.

להרשמה להרצאה >>

הזמנה להרצאה >>