הרצאה בזום: "מ'נשמע משפחה שלי? על חשיבותן של קבוצות הוואטסאפ המשפחתיות בחיינו"

ד"ר טלי גזית - המחלקה ללימודי מידע, אוניברסיטת בר אילן

09 ביוני 2020, 17:00
נשארים בבית, מתחברים בזום
הרצאה בזום: "מ'נשמע משפחה שלי? על חשיבותן של קבוצות הוואטסאפ המשפחתיות בחיינו"

אפליקציית הוואטסאפ מהווה בימינו את הרשת החברתית שאנחנו בישראל משתמשים בה יותר מכל רשת אחרת. היא הראשונה שפרצה לנו את הדרך להחלפת מסרים כתובים וקוליים, תמונות וסרטוני וידאו בקלות וללא עלות. מעבר להתכתבויות האישיות, קבוצות הוואטסאפ הפכו גם הן מרכזיות בחיינו, ובתוכן קבוצות הוואטסאפ המשפחתיות.

קבוצות אלה כוללות מגוון של דורות, החל מדור האלפא שעוד לא יודע לקרוא, דרך דור ה-Z הצעיר, דור ה-Y, דור ה-X וכלה בסבים והסבתות, בני הגיל השלישי, דור ה"בייבי בומרס". שילוב זה של דורות הופך את הקבוצות למעניינות במיוחד בעידן הטכנולוגי שבו נחשפים פערי הדורות מצד אחד, ומתאפשרים קשרים משפחתיים ענפים והדוקים מתמיד מצד שני.

ההרצאה פונה לקהל מכל הדורות ועוסקת בהיבטים החיוביים והשליליים של קבוצות הוואטסאפ המשפחתיות, בפערי הדורות המעניינים ובהבנה מה יכול להעלות או להוריד את חשיבותן בעיננו.

ההרצאה תתקיים ביום ג', 9.6.20, בשעה 17:00 באמצעות אפליקציית זום.

לינק להרצאה יישלח בסמוך למועד ההרצאה. אנא בידקו כי המייל איתו אתם נרשמים מדוייק.

רישמו אותי לאירוע