הרצאה: "דיפלומטיה דיגיטלית ישראלית עם העולם הערבי"

יונתן גונן

04 בדצמבר 2019, 16:00
הרצאה: "דיפלומטיה דיגיטלית ישראלית עם העולם הערבי"

הרשתות החברתיות הן הכלי המרכזי, ויש שיאמרו היחיד, של מדינת ישראל לייצר שיח עם קהלים נרחבים ממדינות ערב, כולל מדינות אויב ומדינות שלישראל אין יחסים דיפלומטיים איתן. כיצד משרד החוץ הישראלי משתמש ברשתות אלה כדי לתקשר עם תושבי מדינות ערב, מהם התכנים המעוררים את השיח החיובי ביותר עם הקהלים? ומהן הסיבות להתגברות התגובות האוהדות מצדם?

יונתן גונן, ראש מערך הדיפלומטיה הדיגיטלית בערבית במשרד החוץ, מספק הצצה לעבודה סביב השעון בתחום מתפתח זה.

אודות המרצה:

יונתן גונן, ראש מערך הדיפלומטיה הדיגיטלית בערבית במשרד החוץ, דוקטורנט במחלקה לתקשורת ועיתונאות באוניברסיטה העברית ועיתונאי לשעבר בערוץ 10 וב-ynet. זוכה פרס הצעירים המשפיעים של מגזין פורבס (Forbes).

ההרצאה תתקיים ביום ד', 4.12.19, בשעה 16:00.

מיקום: הספרייה למדעי החברה, לניהול ולחינוך

רישמו אותי לאירוע