תערוכת הצילומים: "קונפליקט"

קומה תחתונה, הספרייה למדעי החברה ולניהול ע"ש ברנדר מוס
תערוכת הצילומים: "קונפליקט"

חסות קבועה: ASIP-channel 3  | אוצרי קבע: סער אביגור ואיריס אביגור

קונפליקט הנו מושג רב-מימדי שניתן להחיל על מגוון מצבים. קונפליקטים ומחלוקות הם דרך חיים בחברה פלורליסטית ומשקפים מצבים של חוסר הסכמה על רקע ערכי. המשתתפים בתערוכה, צלמי תעודה, מציפים לעיני המבקרים בה קונפליקטים המציגים את פני החברה הישראלית שאנחנו חלק ממנה.

התערוכה מזמנת מפגש לצלמי תעודה מכל גווני הקשת החברתית, ללא אפליה לאומית, חברתית ומגדרית ויוצגו בה עבודות של 25  צלמים שנבחרו מבין כלל המגישים מועמדותם.

ק ו נ פ ל י ק ט, היא השניה והרביעית בסדרת תערוכות קבוצת URBANICA2014. קבוצת צלמי דוקומנטר אורבני. התערוכה הוצגה במקור בגלריה זה-זה-זה בנמל תל-אביב וחוזרת מעודכנת לגלריה האוניברסיטאית בספריית מדעי החברה וניהול ע"ש ברנדר-מוס, באוניברסיטת תל-אביב.

על קבוצת "אורבניקה 2014"

קבוצת URBANICA2014 תומכת ומקדמת צלמים לא מסחריים ע"י ליווי מקצועי, חשיפה וחשיפת עבודותיהם לקהל הרחב בתערוכות קבוצתיות, מאורגנות תחת מותג-גג באותו שם. הקבוצה מונה מעל ל-500 צלמים פעילים. למידע נוסף >>

צלמי קבוצת URBANICA2014 הם אמנים, צלמי תעודה ויוצרים בעלי אמירה. יחדיו כקבוצה שהתארגנה לצורך העניין, צלמי URBANICA2014  מגדירים את הצלם האורבאני כיוצר סביבתי וערכי, שאומנותו היא אמנותו.

הקבוצה נוסדה בראשית 2014. כבר בתערוכתה הקבוצתית הראשונה הנושאת את שמה, שנערכה באפריל 2014 בגלריה "הקיר בחשמל" בתל-אביב, הציגו 29 צלמים בפני כ- 1,000 מבקרים וגרפו ביקורות נלהבות. תערוכתה השניה  ק ו נ פ ל י ק ט  נערכה באוגוסט 2014 בנמל תל-אביב. התערוכה השלישית  א ו ר ו ת  נערכה בנובמבר 2014 בגלריית תאטרון גבעתיים.

אירוע פתיחה במעמד המשתתפים יתקיים ביום חמישי, 22/1/2015 בשעה 19:00. לתמונות מתוך האירוע >>