מגילמן לאקזיט: מפגש עם ערן סגל, מייסד ומנכ״ל Alethea

02 במאי 2024, 13:00 - 14:00
מתחברים בזום
מגילמן לאקזיט: מפגש עם ערן סגל, מייסד ומנכ״ל Alethea

"לאחרונה, הצטרף להישגים של מרכז היזמות אקזיט ראשון. Alethea שהוקמה במסגרת המחזור הראשון של תוכנית האקסלרטור jumpTAU במרכז היזמות, שהחל באוקטובר 2019 ונמכרה לחברת Clarivate האמריקאית. את החברה הקים ערן סגל, בוגר תואר ראשון בפילוסופיה ובתכנית הרב תחומית ותואר שני בפילוסופיה, שניהם מהפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת תל אביב.

Alethea (׳אמת׳ ביוונית עתיקה) באה לפתור בעיה שיש לסטודנטים רבים והיא הצורך לקרוא מאמרים וחומר אקדמי רב לצורך לימודיהם. Alethea הוא כלי עזר מבוסס AI שמאפשר לסטודנטים לקרוא מאמרים וחומרים אקדמיים במהירות ובאופן יעיל וממוקד מבלי לוותר על חשיבה ביקורתית וחתירה אל עבר מעמקיי הטקסט. המערכת משלבת עקרונות למידה מוכחים ובינה מלאכותית מחוללת (Generative AI), ומספק כלי מהימן עבור מרצים וסטודנטים. ביניהם המאמן האקדמי של Alethea, אשר מציג לסטודנטים שאלות, יוצר מעורבות בחומרי הקריאה, ומטפח מיומנויות למידה.

המוצר של חברת פנגיאה, Alethea, נרכש על ידי חברת Clarivate  וערן התמנה לתפקיד בכיר בחברה זו. חברת Clarivate  היא ספקית שירותי מידע גלובלית המציעה מידע וניתוח מקיפים לתמיכה במחקר בתחומי המדע, האקדמיה, הביופארמה והמדטק. שירותי החברה עוזרים ללקוחות לגלות, להגן ולמסחר את ההמצאות שלהם. לדברי החברה, הרכישה תאפשר ל- Clarivate להציג פתרונות חדשניים מבוססי Generative AI עבור המשתמשים והלקוחות האקדמיים שלה" (מקור).

במפגש עם ערן הוא יספר על המסע, מימיו בגילמן ובאוניברסיטת תל אביב, דרך העבודה בהייטק הישראלי, האקסלרטור של האוניברסיטה,  המיזם, והרכישה ע"י חברת Clarivate.

לכתבה על החברה »

המפגש יערך בזום ביום חמישי, 2.5.24 , בשעה 13:00.

אנא הירשמו בטופס שלמטה. לינק לזום יישלח בסמוך למועד המפגש.

רישמו אותי לאירוע

To prevent automated spam submissions leave this field empty.